Welkom bij de Acht Zaligheden
Net buiten Oosterbeek, te midden van de Bilderbergbossen en gelegen aan het uitgebreide Veluwe fiets- en wandelpadennetwerk en nabij o.a. het Kröller Möller, Open Luchtmuseum en Airborne Museum vindt u de nieuwe B&B Oosterbeek; een plek om te genieten, te onthaasten en u tegoed te doen aan onze gastvrijheid. Kijkt u vooral ook naar onze verrassende arrangementen, zoals de “Knapzakwandeltocht” en het “er-even-samen-een avondje-uit-kinderoppas-arrangement”. Tevens zijn er arrangementen voor families, midweek en zakelijke verblijven.


De Acht Zaligheden staat voor:
Verwennen en genieten , Hoog serviceniveau, Verrassende ontvangst, Veel zelfgemaakte kwaliteitsproducten, Uitgebreid ontbijt met diverse “Zaligheden”, Onbeperkt koffie en thee, Maatwerk (iedereen heeft weer andere wensen)  en uiteraard een goede nachtrust! 

Over ons:  
Een Bed and Breakfast runnen is altijd een droom geweest. Na 15 jaar werkzaam te zijn geweest bij Achmea ging het roer om en de verhuizing in december 2012  naar Oosterbeek, bood de kans een lang gekoesterde droom te verwezenlijken. Hier zijn alle voorwaarden aanwezig de gasten in alle privacy even te laten bijkomen van een druk en vaak jachtig bestaan en hen te laten genieten van deze prachtige omgeving. 

De naam van de Acht Zaligheden is een knipoog naar mijn roots, maar staat ook voor enkele heerlijke zelfgemaakte Zaligheden die wij onze gasten serveren. Denk daarbij aan zelfgemaakte likeur of aan de overheerlijke zelfgemaakte bonbons.

Het is goed te zien dat de gasten de zorg en gastvrijheid van B&B Oosterbeek zo op prijs stellen.

Ik hoop u te mogen ontvangen en u de Acht Zaligheden te laten ervaren!

Annette